Sotong kat Kayell

Bismillah ....


Ni lunch saya tengahari tadi ...
tengok ade sambal sotong ...macam teringin plak ...
jadi ambik seekor...beratur dan bayar ...

-_____-" RM 7.50...
ayam seketul Mungkin RM 3.50
sayur Mungkin RM 1
Sotong Seekor ! RM 3.00? huhuhuhu .. 
ko makan gula ke sotong ? .....gula kan da naik harga ? 
Why you so mahal ....tapi kat KL ni memang sotong mahal ...
"tak pe lah sape soh ko ambik kalau dah tau mahal kan ? "
fuuuhhhh...fuhhhh..positipp o.k :P 

rasenya benda ni normal kan kalau KL ..tapi yang buat terasa coz..
kalau kat kampung .....


dapat yang fresh macam ni ...FREE je..hahahha
yelah ayah saya kan suke pegi tangkap udang dan sotong ...
that's why I love my hometown 
rase untungkan kalau dapat duduk kat kampung ngan family ..huhuh :'( 

Miss them much 


Sekian. 

2 comments:

cheqna said...

gulp...sedapnya sotong celup tepung..=)

Fazleyatul Aini said...

woah mahei nya
tapi saya skrg jarang lunch kat kedai. bawak bekal je. kawan2 seofis pon ramai bawak bekal. dapat berjimat. duit jimat tu bleh bawak p karok hahahaha

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...